Acompanyament al part

Acompanyem amb respecte a una dona i el seu entorn familiar durant l’embaràs, el part i el postpart, ocupant-nos del seu benestar general i de les seves necessitats tant emocionals com pràctiques. Podem acompanyar tant en hospitals, cases de parts com en parts domiciliaris.

Al llarg de la història les dones, en els seus parts, anaven a una llevadora, amb experiència i coneixements, que les assistia a elles i al nadó. Solia haver-hi també una o diverses dones que oferien el seu suport: una altra mare, àvia o amiga, capaces de donar-los suport afectiu i emocional. Eren dones properes, que després del part s’ocupaven de protegir la mare i cobrir les seves necessitats perquè pogués recuperar-se i dedicar-se en exclusiva al seu nadó. A la vida actual, moltes vegades, les dones hem perdut l’entorn facilitador del part i la criança, alhora que hem estat traslladades a l’excessiva medicalització i tecnologia. La Doula apareix com una forma actualitzada d’aquesta figura femenina que facilita, amb la seva presència amorosa, protecció i acompanyament durant els inicis de la maternitat.

Oferim l’acompanyament usant el mètode EUTOKIA PART FELIÇ, aplicació de la Tècnica Alexander a l’embaràs, part i postpart.

En cap cas interferir en el diagnòstic, el criteri i l’actuació mèdica i/o sanitària, derivant sempre els possibles problemes de salut a professionals titulats. La nostra actuació és complementària a la dels professionals de la salut.

Veure Entrevista a Rut Bordés a BTV noticies.cat.

Que inclou el servei d’acompanyament al part?:

  • 1 o 2 visites a domicili abans d’iniciar la guàrdia per establir necessitats per al part
  • Guàrdia ininterrompuda amb atenció telefònica a partir de la setmana 37
  • Acompanyament durant tot el part. Suport des de l’inici de la dilat1 ació tant en domicili com a l’hospital, acompanyament a l’hospital si cal, suport a la lactància immediata.
  • 1 o 2 visites postpart al domicili o a l’hospital durant la primera setmana després del naixement

* Es recomana prendre classes de preparació psicofísica al part EUTOKIA PART FELIÇ en qualsevol dels formats que s’ofereix. Veure apartat Per a l’embaràs i el part

 

Whatsapp-icon 675 524 628        mail icon eutokia@gmail.com        facebook facebook/eutokia

Anuncis